Forum gildii Strażników Ognia
Hmmm... nie lubie sie opisywac:
Imie sluzbowe: H
wykonywana profesja: Studiowanie Politologii na PB oraz dzialanie w samorzadzie studenckim
in game: zly, niasacy smierc Inkwyzytor kapelusznik Deseis Bloodfire prawa reka Olafa...
lvl: zmienny jest, obecnie 44
profy: klanowa krawcowa oraz rozbijacz dobrych zielonych, niebieskich etc. itemow ktore mozna dobrze sprzedac....
Imię w grze:Kharlock
wiek w rzeczywistości:17(w listopadzie teoretycznie wkraczam w dorosłość)
Klasa i lvl na dziś: Warlock 25
Coś o sobie: Hmmm, nic ciekawego chyba nie mam do powiedzenia. Klasa mat-inf-fiz. Amatorsko pisze różne rzeczy jak wiersze i opowiadania. W WoWie od grudnia chyba, na różnych serwerach. Świezo upieczony Strażnik Ognia i jak na razie jedyny warlock w gildii. Śmiało mogę sie podpisać pod poleceniem gildii trójce graczy, którzy są w niej obecnie. Staram się być raz na dzień w grze, ale to trudne, bo muszę dzielić komputer z ojcem.
Z racji że przyjaciół nie zostawia samych na polu bitwy to też ja się wpiszę
Imię postaci: taki jak nick Moune
Klasa: Rough
Stanowisko: że co ? ja mam jakieś stanowisko ?jeśli tak to jakieś nie znaczące Adept
Umiejętności: złota rączka czyli drobny majsterkowicz ( poproszę o wpisanie Inzyneri w grze ) oraz Czeladnik
jubilerstwa
P.S
Hryniek czytałeś może "Młot na czarownice" albo "Sługę Bożego" Jacka Piekary ? polecam
Ostatnio edytowany przez Moune (2008-04-08 10:15:49)
Nick gra: Wanet
Nick mIRC: BiszBasz
klasa: Mag
profesje: skinning/herbalism
poziom: na dzien dzisiejszy 29
Mieszkam w Skawinie (taka mieścina koło Krakowa), aktualnie maturzysta, interesuję się głównie sportem i Sztukami Walki
Ostatnio edytowany przez BiszBasz (2008-04-09 10:21:21)
Nick w grze; Rodanar
Nick MIrc: [FlameGuard]Rodanar
Zajęcie na codzien: Student 4 roku Biotechnologi
Zamieszkaly: Szczecin
W klanie: Alchemik/Herbalista i aktualnie Master Koks przewodni
Ranga: Plonacy Puchaty Kotek
Cos o sobie: Hmm jestem fanem RPG pod każda postacią, dodatkowo interesuje sie kobietami (aktualnie całkiem poważnie jedna), systemami RPG, inżynierią genetyczna, oraz zabijaniem Smoczej Gwardii
Nick w grze: Valandiril
Zajmuje się: studiowaniem prawa na 2 roku
Mieszkam: w Białymstoku (jakby ktoś nie wiedział stolica Podlasia)
W klanie: rodzynek jedyny klecha, górnik, jubiler
Ranga: Zdaje się, że Strażnik wolałbym jednak rolę Padre ;P
Coś o sobie: W zasadzie nie wiem co miałbym tu napisać, jestem mało interesującą osobą jak na studenta prawa przystało (to chyba jedyne kryterium które na tych studiach spełniam bezapelacyjnie)...
Nick w grze : Zatoichi lub jak kto woli Ichi
Wiek 21
Zajmuje się: Nauka(studia Medyczne)
Mieszkam : hmmm w domu :)
W klanie : Inżynier Górnik obie zdolności są na maxa :)
Szkolenie : TANK
Coś o sobie: jestem zamkniętym człowiekiem i mało mówię o sobie więc wole przemilczeć :)
i numer GG 3119400
Ostatnio edytowany przez Ichi (2008-04-16 15:36:54)
Nick w grze: Munta (i kilka postaci pobocznych - jak na razie to tylko używane do trzymania rupieci).
Wiek: jestem chyba tutaj najstarszy, ponieważ już ponad ćwierć wieku mi stuknęło... pare lat temu
Zajmuję się: programowaniem (chociaż moje kwalifikacje są znacznie szersze). Ostatnio skrypty ksh, perl+dbi, oracle+pl/sql. W niedalekiej przyszłości ASP.NET
Lokacja: Kujawsko pomorskie
Kilka słów o mnie: mam żoncię i synka i dlatego nie gram 24h/dobę. Czytajcie: "mam życie poza grą".
W grze WoW wkurza mnie:
*cukierkowa grafika
*masa prostych ludzi (mam na myśli przede wszysckim inne serwery - na alku poziom jest powyżej przeciętnej)
*na serwerze alka - niedopracowane... prawie wszystko
*mała ilość ras i to, że są one zbyt "fantasy"
Podoba mi się w WoW:
*gra jest dopracowana w szczegółach,
*zmyślne rozwiązanie PvP.
W L2 Allseron podoba mi się:
*śliczna grafika
*super muzyka
*fajni ludzie
W L2 Allseron nie podoba mi się:
*niedopracowane zasady PvP,
*to, że klasa krasnoludów musi siedzieć 24h/dobę by tworzyć/sprzedawać
*to, że GM nie oznacza "niezależny"
*mała ilość klas i niedopracowanie grafiki kilku z nich
Nick: Elanor
lvl: 40
W grze jestem Kowalem(225) i Górnikiem(275) staty nie powalające ale ciągle się rozwijam ale ciągle się rozwijam.
W realu no za 3 Godziny piszę Maturę. Później planuje studiować Elektronikę Komputerową na PK.
Zainteresowania to Sport, Gry komputerowe, RPG, Gra na gitarze, Muzyka, Film
Ostatnio edytowany przez Elanor (2008-05-07 21:44:57)