Strażnicy Ognia

Forum gildii Strażników Ognia

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Zapraszamy na offa na Burning Legion - Deseis. Dziekuje wszystkim za wspolna gre. Rune.

#1 2008-05-07 17:42:04

Amarel

Adept

Punktów :   

Prośba

Mam prosbe do klanowiczy, że gdyby udało im sie wydropić jakiegoś fajnego staffa to zeby mi odłozyli:) Nikt tego nie moze wyprodukowac a mi dropi wszystko prucz tego a na aukcjach jak jest staff to szary i tandetdny;/;/;/

Edit by Thane - ortografia.

#2 2008-05-07 20:35:59

Kharlock

Ognista jaszczurka

Punktów :   

Re: Prośba

Am, fajne staffy lecą ze złoty smokiem(od razu przywiązują się do tego co ją wygra) na instach, chyba że coś słabszego z mobka zwykłego dropnie. Jak chcesz to przejdę się z Tobą do SM, tam jest sporo sprzętu dla locka (większość mojego aktualnego ekwipunku). Tylko ja też mam prośbę Am. Orty, proszę spójrz czasem na pisownie, bo niektóre słowa aż straszą.

#3 2008-05-09 05:55:38

Helwet

Mała ognista jaszczurka

Punktów :   

Firefox 2 ma wbudowany moduł sprawdzania pisowni polskiej ;)
Co do staffów- zabierz się z kimś do instancji i drop. Bo i tak wszystkie lepsze są bop.

#4 2008-05-11 13:22:19

Rodanar

Członek Kapituły

Punktów :   

Albo olej do OL:) (wiem wiem, każdy mówi olej do OL, ale taka jest prawda:( ) po przejsciu przez portal zabierze sie Ciebie do HR i będzie laska, a w sumie wszystko co dropniesz w OL będzie potencjalnie lepsze od tego z Azz, nawet zielony chłam miecie fiolety z Azz, wiec w sumie do 60 tak naprawdę liczy sie exp, może że zbierzesz skład w swoim Lv na jakiś inst, wtedy masz jeszcze doświadczenie praktyczne:)

#5 2008-05-11 15:02:30

Thane

Furia Płomieni

Punktów :   

Chyba, ze mowimy o:
-Naxx
-Molten Core
-Onyxii

Z czego te dwa ostatnie nigdy nie ruszone.

Jednak 40many z Azerothu daja lepszy drop niz nawet 10many w OL. Dopiero od Zul'Aman zaczyna sie lepszy sprzet.

Stopka forum

RSS