Forum gildii Strażników Ognia
1. Orlomir
2. Krwawy Elf, Warlock, poziom 70
3. Tailoring 370, Enchanting 275, cooking 360
4. Spotykam bardzo duzo fajnych ludzi z tego klanu np, Draira
5. Jesteście bardzo dobrze zorganizowani, jesteście wzorem dla innych klanów
6. Bylem w klanie lodowego wilka, ale ten klan ma 0 organizacji i z 4 fajnych ludzi, reszta to dzieciaki przeklinajace na glownym czacie, mam juz dosc.
Tylko imię takie (zalatuje Władcą =D ) ....... ale ja ostatnio tylko narzekam, więc pewnie to tylko moje przeczulenie. Ale z ciekawości, mógłbyś opowiedzieć coś o swoim imieniu? Skąd pomysł itp. ?
Ostatnio edytowany przez Kharlock (2008-05-24 10:41:00)
Zgadza sie, imię zalatuje Władcą Pierścieni, ale to jeden z moich ulubionych filmów. Zawsze byłem wielkim fanem tego typu opwieści. Poza tym moją ulubioną rasą są elfy, najszlachetnijesze z istot zamieszkujących świat:) Lekkich jak piórko, stąpających po śniegu, kiedy inne rasy się zapadają po pas:)
Mądrych i szlachetnych. A jako że od zawsze miałem ksywe " Orzeł " ( powiązanie z nazwisikiem ) to połączyłem te dwie rzeczy i tak powstał " Orlomir " :)
Jeśli zaczne grać kiedys drugą postacią to na 100% nazwe ją " Dante " ale to juz bedzie zwiazane z moją fascynacją inną grą, mianowicie "Devil May Cry"
P.S zapytacie pewnie dlaczego nie gram elfami a krwawymi elfami, powód prosty, Horda.
Czy mogę rzec coś innego, niż że jestem za?
Dobrych ludzi, wiedzących co to kultura, z którymi można pogadać na wiele tematów nigdy zbyt wiele. A imię cóż, takie staropolskie:). Może mało elfickie ale to szczegóły.
Tak więc(jeśli by mnie ktokolwiek, kiedykolwiek pytał o zdanie:D) powtórzę raz jeszcze, jestem ZA
Taaa, elfy są dobre. Szczególnie do rozcinania ich na pół dzięki owej lekkości :D (Wybaczcie, to ten ork tak na mnie wpływał z tym uprzedzeniem rasowym), ale osobiście cieszę się z wyjaśnienia. Poziom wypowiedzi mi się podoba, widać że to nie gracz typu "Drakolol666", a jaki to już był cytowany wiele razy, ale co do przyjęcia, to ja tylko mogę powiedzieć, że jestem całkowicie za!